Author Topic: How can I make a polar dimension?  (Read 5886 times)

VeeC7

  • Captain
  • *****
  • Posts: 206
  • VVVVVVCrewmate7 -> VeeC7
    • View Profile
    • My YouTube Account (Domino videos)
How can I make a polar dimension?
« on: August 23, 2015, 01:42:19 am »
I have made lots of levels in the Polar Dimension! How can I make them? :viridian:

lol...ipops2

  • Guest
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #1 on: November 11, 2015, 10:55:19 pm »
Erm... That doesn't make any sense

Vultarix

  • Captain
  • *****
  • Posts: 681
    • View Profile
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #2 on: November 12, 2015, 01:12:28 am »
Congrats on Professor, VC7. Professor Valde of the D.S.S. (insert name here)?

VeeC7

  • Captain
  • *****
  • Posts: 206
  • VVVVVVCrewmate7 -> VeeC7
    • View Profile
    • My YouTube Account (Domino videos)
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #3 on: November 12, 2015, 01:51:47 am »
D.S.S. VC7!

Vultarix

  • Captain
  • *****
  • Posts: 681
    • View Profile
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #4 on: November 12, 2015, 02:17:55 am »
Okay. But doesn't your name... oh.

Shadeblast

  • Professor
  • ****
  • Posts: 163
  • ok i'm a literal idiot yeah
    • View Profile
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #5 on: June 05, 2016, 02:30:43 pm »
you need to get VED.

it's like vvvvvv normal level editor, but more extended.

you can load the level from vvvvvv to ved, and vice versa.

shiny

  • Captain
  • *****
  • Posts: 1559
  • Welcome to the MOTHER3 world
    • View Profile
    • my msuic
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #6 on: June 05, 2016, 03:25:16 pm »
1. He knows
2. this was an old topic, and the problem was fixed. As you can see in his levels, he uses polar dimensions.

Shadeblast

  • Professor
  • ****
  • Posts: 163
  • ok i'm a literal idiot yeah
    • View Profile
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #7 on: June 06, 2016, 12:23:36 pm »
1. He knows
2. this was an old topic, and the problem was fixed. As you can see in his levels, he uses polar dimensions.
oh.

SteveGamer68

  • Professor
  • ****
  • Posts: 182
  • Locked and Loaded.
    • View Profile
    • The open level project 2 forum
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #8 on: June 09, 2016, 02:09:50 pm »
you need to get VED.

it's like vvvvvv normal level editor, but more extended.

you can load the level from vvvvvv to ved, and vice versa.
There is also a way to do without VED,here is the tutorial:
Step 1:Open your level file with file that can read (Example:Notepad)
Step 2:Scroll down after a lot of 0,0,0,0,0 you will see tileset and tilecol
Step 3:Change the tileset to 3,change the tilecol to 6
Result:You got a Polar Dimension!
« Last Edit: June 09, 2016, 02:13:16 pm by SteveGamer68 »

lol...ipops2

  • Guest
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #9 on: June 09, 2016, 02:34:46 pm »
you need to get VED.

it's like vvvvvv normal level editor, but more extended.

you can load the level from vvvvvv to ved, and vice versa.
There is also a way to do without VED,here is the tutorial:
Step 1:Open your level file with file that can read (Example:Notepad)
Step 2:Scroll down after a lot of 0,0,0,0,0 you will see tileset and tilecol
Step 3:Change the tileset to 3,change the tilecol to 6
Result:You got a Polar Dimension!
Doing 6 on the lab tilset = RAINBOWAS

QwertymanO07

  • Captain
  • *****
  • Posts: 389
  • Rad scientist exraordinare
    • View Profile
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #10 on: June 09, 2016, 02:39:08 pm »
Make sure you're in direct mode, though.  Lab tilecol 6's tiles are messed up.

Ally 🌠

  • Captain
  • *****
  • Posts: 1410
  • <3
    • View Profile
    • Ally 🌠
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #11 on: June 09, 2016, 07:16:42 pm »
you need to get VED.

it's like vvvvvv normal level editor, but more extended.

you can load the level from vvvvvv to ved, and vice versa.
There is also a way to do without VED,here is the tutorial:
Step 1:Open your level file with file that can read (Example:Notepad)
Step 2:Scroll down after a lot of 0,0,0,0,0 you will see tileset and tilecol
Step 3:Change the tileset to 3,change the tilecol to 6
Result:You got a Polar Dimension!
you just copied that from someone else didnt you

shiny

  • Captain
  • *****
  • Posts: 1559
  • Welcome to the MOTHER3 world
    • View Profile
    • my msuic
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #12 on: June 09, 2016, 10:40:13 pm »
thanks for contributing to the topic.

It's a bit annoying to directmode the tileset to be rainbow, though. Instead, use VED's multimode.

Ally 🌠

  • Captain
  • *****
  • Posts: 1410
  • <3
    • View Profile
    • Ally 🌠
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #13 on: June 09, 2016, 10:42:40 pm »
Uh
Its easy
First make the room
Second press f10
Save
Edit the file to make it fucking RAINBOW
Finished

SteveGamer68

  • Professor
  • ****
  • Posts: 182
  • Locked and Loaded.
    • View Profile
    • The open level project 2 forum
Re: How can I make a polar dimension?
« Reply #14 on: June 11, 2016, 09:49:31 am »
Doing 6 on the lab tilset = RAINBOWAS
doing that rainbows thing give you polar dimension warp color